Stijl met hoofdletters: STYXX

Belgisch design,

bewezen kwaliteit.

Belgische designers met ieder hun eigen achtergrond en verhaal staan aan de basis van STYXX. Verbonden door passie en liefde voor het vak, hebben zij eigen expertises samengebracht in bijzondere collecties sierkussen. De productie wordt verzorgd door de allerbeste, bewezen Belgische en Italiaanse wevers. De kwaliteit die zij leveren is dan ook zeer bepalend voor de luxe-ervaring waarmee STYXX zich van ieder ander merk onderscheidt. U ziet het. U voelt het.

STYXX. Happy cocooning.

STYXX-living levert kwaliteit, maar is ook kwalitatief in de levering. U kunt vertrouwen op een stipte service en heldere communicatie. Zo doen wij prettig zaken. Naast sierkussens, presenteren wij binnenkort collecties woonaccessoires en klein meubilair. Dat betekent dat u ook met een hocker, poef of plaid van STYXX de perfecte ambiance voor iedere living creƫert.

Dealer worden?

Overal waar geleefd wordt, geeft STYXX extra kleur aan de sfeer. Ook uw winkel verdient een STYXX kussen op de bank of fauteuil. Wilt u meer weten over de creaties van STYXX en de mogelijkheid om dealer te worden? Laat het ons hier weten. Wij nemen snel contact met u op.

0
0
Bestellijst
Je bestellijst is leegNaar bestellen
Vind een dealer
Dealer login